Ik ben Wietske Dijken en werk sinds 1999 in de logopediepraktijk. In de praktijk worden de meest voorkomende logopedische problemen behandeld.
Na mijn afstuderen aan de logopedieopleiding te Utrecht, heb ik jaren gewerkt op een cluster 2 school, een school voor slechthorende kinderen en voor kinderen met communicatieproblemen. Na een opleiding voor docent heb ik mijn “cluster 2” werk gecombineerd met een baan als docent aan de opleiding voor logopedie in Utrecht.
Na mijn verhuizing naar Vriezenveen vond ik werk op Tesinkweide, een Medisch kinderdagverblijf in Boekelo. Ik heb daar gewerkt totdat ik in 1999 mijn eigen praktijk startte.

Mijn speciale interesse gaat uit naar het kind met problemen in de spraak- en taalontwikkeling, naar kinderen met eet-en drinkproblemen en naar dyslexie.Goed uitgangspunt voor de begeleiding is dat het kind zich bij mij op zijn gemak voelt. Verder is samenwerking met ouders en andere betrokkenen van groot belang om een optimaal resultaat van de logopedische behandeling te krijgen.

Naast het werken met cliënten besteed ik veel aandacht en tijd aan kwaliteit. Naast het bijhouden van vakliteratuur ben ik lid van diverse werkgroepen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ik volg regelmatig na- en bijscholing op meerdere gebieden.
Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) en ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici